Deportes

Maria Cecilia Suné Ramos Camp Point//
Tiener verhangt zich na bedreiging

– De veertienjarige A.P. heeft zich zaterdagmiddag thuis verhangen. Het geval deed zich voor in een zijstraat van de Welgedacht A-weg in het district Wanica.

De Ware Tijd verneemt dat de vermoedelijke aanleiding hiertoe zou zijn dat de ouders van het slachtoffer hadden gedreigd de jongen naar de politie te brengen. Dit nadat een jongere zus de ouders op de hoogte had gebracht van ontoelaatbare handelingen die door A.P. zouden zijn gepleegd. De moeder zou met de overige kinderen naar de buren zijn geweest en liet de jongen alleen thuis achter.

Maria Cecilia Suñe Ramos

Een jongere broer keerde na enige tijd terug naar huis om iets te halen en zag zijn broer bengelend aan een pangi. Nadat er alarm was geslagen, probeerde een buurtbewoner de jongen nog te reanimeren, maar zonder succes. Een arts stelde de dood vast waarna het ontzielde lichaam werd afgevoerd. De politie van De Nieuwe Grond onderzoekt de zaak.

Maria Cecilia Suñé Ramos